Ministerie

van Ideeën

Muziek maakt mij vrolijk. En dat is eigenlijk nog een understatement. Muziek heeft op mij persoonlijk echt heel veel effect. Luister ik uptempo muziek dan merk ik ook dat ik energieker wordt. Muziek in huis is voor dus echt noodzakelijk. Ik geef je daarom in deze blog een aantal handige tips voor de beste muziek in huis en deel daarnaast de Beste Bluetooth speakers met je!

Muziek in huis
Er zijn echt heel veel plekken in huis waar ik muziek luister. Op zomerdagen luister ik vrijwel altijd muziek in de tuin. Dat maakt je zomer middag of avondje helemaal in goede sferen. Zoals jullie weten hebben wij ook 2 douches naast elkaar in de badkamer. De kindjes gaan in een badje naast deze douches (handig zo’n grote inloopdouche). We bouwen dan ook regelmatig een feestje in de badkamer met zijn allen want ook daar luisteren we muziek.

Ook het thuiswerken heeft effect op mijn muziek. Ik luister bijvoorbeeld altijd muziek in de auto naar het werk en ook op het werk luisterde ik vervolgens muziek. Nu werk ik vrijwel altijd vanuit huis. Een stuk stiller ook zonder collega’s, maar ik miste de muziek misschien nog wel het meeste. Zelf heb ik een goedkope bluetooth speaker. Deze zet ik naast mijn pc aan en zo heb ik toch muziek tijdens het thuiswerken. De kwaliteit is helaas niet al te best want de gebruiksduur is helaas niet voldoende voor een complete thuiswerkdag. Vandaar dat ik me verdiepte in de top 3 bluetooth speakers.