Ministerie

van Ideeën

Het najaar is weer in zicht en dat betekent dat je weer doodgegooid wordt met nieuwe trends op het gebied van interieur. Aangezien wij een nieuwe badkamer gaan nemen in 2021, zocht ik de badkamertrends van 2021 uit!

Zwart
Deze trend zagen we natuurlijk al veel terugkomen in 2019 en 2020, maar blijft ook in 2021 bij ons: zwart in je badkamer. Een badkamertrend die zeker bij mij past en waar ik dus erg enthousiast over ben. Ga voor een mat zwarte douchecabine of kies voor zwarte kranen in je douche. Ben jij ook fan? Bekijk dan zeker even mijn andere blogartikel met daarin 5x de mooiste zwarte badkamers van Instagram.

Vrijstaande badkuip
Heb jij nog een ingebouwde badkuip? Dat is zó 2000! Houd je toch van badderen? Neem dan een losse badkuip. Maak hem echt een centerpiece in je badkamer. Je hebt hier natuurlijk wel een grotere badkamer voor nodig, maar wees nou eerlijk… dit hieronder is toch een plaatje!